Indblæsning af isolering

Isolering af flat tag.NYHED!

I mange huse er der store besparelser at hente ved at efterisolere lofter og hulmur. Denne isolering udføres både økonomisk bedst og mest efektiv ved indblæsning af isolering. JBC Montage er blevet certeficeret KNAUF partnere, hvilket vil sige at vi er godkendte til at indblæse KNAUF glasuldsisolering på lofter og i hulmur.
Vi har derfor indkøbt en ny ACU 9300 isoleringsmaskine, med høj virkningsgrad til at udføre arbejdet med, og kan derfor være behjælpelige med udførelse af loft og hulmursisolering.

Knauf glasuldsisolering er et miljøvenligt produkt, som er baseret på at genanvende genbrugsglas. Og er imodsætningen til almindelig glasuld ikke tilsat, nogen form for miljøskadelige bindemidler, som er de stoffer,der farver glasulden og giver den sin karekteristiske lugt.
 
Gennem indblæsning af isolering, kan man opnå en meget tættere isolering, end ved isolering med almindelige isoleringsbats. Og tættere isolering betyder mere effektiv isolering.


 


 

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

19.10 | 09:30

Hej.
Jeg har set på jeres hjemmeside at I sælger en hvid rist til lyskasse.
Denne er jeg interesseret i men bor på Sjælland. Kan risten åbnes nedefra?

...
06.03 | 13:17

Hej med jer
Hvad mon det koster at lave en galvaniseret stål altan i rektangel- med trappe i stål (op til første etage på en bondegård) (ca. 7-8 km2)

...
18.10 | 22:16
Mit fotoalbum har modtaget 6
24.02 | 16:03
Totalentrepriser. har modtaget 1
Du kan lide denne side