Vinduer og døre

Mange ældre huse er forsynede med gamle slidte vinduer. En vinduesudskiftning er ikke blot en energiforbedring. det er også et løft for facaden.

Når temperaturen rigtig dykker, og kulden bider sig fast er det rart at have gode økonomiske vinduer. vinduerne på billedet ovenover er udført i plast med energiglas.

Samme plastvinduer som på billedet ved siden af, her udført med lysning, postform-vindueskarm og JBC radiatorskjuler.

Plastvinduer indsat i træforskalling.

Energirigtige vinduer og døre er en god måde at forbedre sin bolig. Det er de færeste, som er klar over hvilke energimæssige fordele, der er ved at udskifte sine gamle vinduer og døre med nye moderne lavenergivinduer.
Men faktisk er der meget stor forskel på om man bare har almindelige gammeldags termoruder eller om man har nye lavenergiruder.
Faktisk så kan man spare helt op til 15 liter olie pr. kvadratmeter vinduesareal pr. år ved at udskifte sine gamle termoruder med nye. Det vil sige at en normal 70ér villa med ca. 40 kvm. vinduesareal, vil kunne spare den mængde varme, som svarer op til  40x15=600 liter olie pr. år. Og med en oliepris på over 8,- pr. liter kan man jo selv gøre resten af regnestykket. Derudover vil nye vinduer i mange tilfælde også opnå en bedre lydisolering. For at opnå et bedre indeklima, er det en god ide at tilvælge sine vinduer med friskluftventiler.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

19.10 | 09:30

Hej.
Jeg har set på jeres hjemmeside at I sælger en hvid rist til lyskasse.
Denne er jeg interesseret i men bor på Sjælland. Kan risten åbnes nedefra?

...
06.03 | 13:17

Hej med jer
Hvad mon det koster at lave en galvaniseret stål altan i rektangel- med trappe i stål (op til første etage på en bondegård) (ca. 7-8 km2)

...
18.10 | 22:16
Mit fotoalbum har modtaget 6
24.02 | 16:03
Totalentrepriser. har modtaget 1
Du kan lide denne side